Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Весела Нейнски стана врачка

отпечатай новината

25.10.2014 09:00 | Видян 3123 пъти

Весела Нейнски стана врачка

Солистката в Софийската филхармония и пишман участничка във „ВИП Брадър" Весела Нейнски изкарва по някой лев с предсказания за бъдещето, научи „Всеки ден" от нейна колежка в лоното на класическата музика. Самообявилата се за любовница на телевизионната звезда Освалдо Риос зеленоока красавица чертае астрологични карти за по 30 лева парчето и заработва солидно към скромните си певчески хонорари сред по-суеверните представители на родната бохема.

Наскоро Весела направила истински удар при гастрола си в Румъния на сцената на Букурещката опера. Оправната нашенка набързо зарибила местния тенор Алфредо Паску и половината щатен състав на капелата по окултизма и прекарала цялото си време между репетициите в изчисляване на асцеденти и травматични влияния. Злите езици съскат, че това й е донесло многократно по-големи приходи от самото турне в Северната ни съседка.

Весела Нейнски от край време е истински социален пенкилер - освен като изпълнителка на класическа и джаз музика, наследила таланта на баща си - големия композитор Георги Костов, дамата се изявява и като специалист по психотерапия. Пада си по алтернативната медицина, смята, че всички заболявания идват от съзнанието и препоръчва посещение на светите места в Индия и Непал, вместо антибиотиците и хирургическия нож.
За човек, който е толкова на „ти" с културата на Изтока, Весела демонстрира учудваща психическа нестабилност при участието си във „ВИП Брадър", като напусна къщата в истерия само след 8 дни престой. Тя обаче използва трибуната, за да огласи връзката си с латинокрасавеца Освалдо Риос. Според Нейнски двамата се запознали на парти на Дим Дуков при посещението на актьора у нас през 1998-а в „Парк-хотел Москва" и 24 часа били неразделни. После му ходила на гости и в Пуерто Рико.

Астроложката живее няколко месеца и с колегата си джаз-изпълнител Васил Петров. Твърди, че бохемският му начин на живот ги разделя, тъй като тя си пада по стриктния режим, спорта и йогата. Весела убедено раздува, че след 5000 години ще се прероди и ще живее в Индия. Тя вече е била там и неин учител е бил известен духовен водач: „В Бангалор открих, че не само съм живяла в Индия преди 5000 години, но след време пак ще се върна там. Имам отпечатък за бъдещи прераждания върху палмови листа. Притежавам и касета с глас на свещеник, който прочита това пророчество", раздува Неински.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !