Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Глория купонясва без мъж

отпечатай новината

27.10.2014 11:29 | Видян 6286 пъти | Гласували 2

Глория купонясва без мъж

Примата на попфолка Глория се забавлява из нощния София без мъж до себе си, видя "България Днес". Една от легендите на музикалния жанр се появи на откриването на нова дискотека в меката на забавленията в столицата - Студентски град. Погледите на посетителите веднага се приковаха към нея още с влизането й в нощното заведение. Впечатление направи фактът, че Глория няма мъж до себе си, а е придружена от своя приятелка. Изпълнителката веднага се насочи към най-отдалеченото сепаре, където леко отпиваше от чашата си с мартини. Няколко момичета се завъртяха около фолкпевицата в лежерни разговори, но нито един мъж не се осмели да доближи грандамата на родния попфолк.

"Ако рече Бог, може да имам още едно дете. Никога не съм крила, че го искам. Всеки има право на втори шанс", сподели наскоро Глория, с което провокира интереса на почитателите си, че има нова изгора. Тя обаче категорично отказа да коментира човека до себе си, тъй като е известна с това, че ревностно пази личния си живот далеч от хорските очи. Последният слух по неин адрес беше, че тя чака дете, но тя категорична отрече подобна информация, като призна, че се е наслушала на всякакви клюки по свой адрес.

Интересно е, че новооткритата дискотека е за поп музика, но Глория видимо се забавляваше на музикалния стил, различен от този, в който тя се изявява. След чаша мартини обаче изпълнителката си тръгна от партито, без да дочака неговия край, и отпраши в неизвестна посока с дамската си компания за вечерта.
Снимка: "България днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !