Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Световни модни брандове с дебют в София

отпечатай новината

03.11.2014 10:31 | Видян 1375 пъти

Световни модни брандове с дебют в София

В City Center Sofia на бул. Арсеналски 2 официално отвори врати първият Strand Department Store, който се разпростира на над 750 кв.м. Новите модни марки дават заявка за един силен сезон, богат на новости и експерименти. Дамската и детска мода са разположени в магазина на първия етаж и радват почитателите на модата с колекциите на световни брандове като Alcott, Broadway, Bossini, Mustang, LIST, Oasis, Shana, Silvian Heach и други. Детските стоки са на модните марки Bossini и Zippy. Повечето от тях стъпват за първи път в София и обещават да станат новия хит сред почитателите на стила и актуалните тенденции. Мъжката мода е разположена в магазина на партерa и предлага качествена актуална мода за силния пол. Тази есен в него ще бъдат представени колекциите на марките Alcott, Bossini, Broadway и Mustang, а от следващия сезон клиентите ще се радват и на дрехи от други световни брандове.

Strand Department Store се различава от типичните мултибранд магазини. В тази малко позната концепция на родния пазар е заложено всяка модна марка да е обособена като ‘магазин в магазина’, разположена върху достатъчно пространство и представена не само с отделни линии, а с колекциите си за сезона. От компанията собственик на STRAND споделиха, че се надявaт да зарадват модните почитатели в София с пълния формат на магазина през 2015. Компанията търси локация за магазин над 2,500 кв.м, който освен дамска, мъжка и детска мода, да има и отдели за козметика, обувки, аксесоари и спорт. Модният център е собственост на компанията ZBS, която притежава права за България, за над 30 световни марки, повечето от които са ексклузивни. Сред тях са  Next, Claire’s, Flormar, French Connection, Oasis, Warehouse, M&Co, Bossini и други. От компанията споделиха, че предлаганите марки са внимателно подбрани, за да предложат богат избор на качествени модни стоки и аксесoари за цялото семейство и всеки повод, които са различни от масовия пазар и същевременно на достъпни цени.

В социалната мрежи Facebook, на страницата на Strand България, вече стартира модна игра, в която ако се включите ще можете да спечелите ваучер от 50 лв. В страницата на Strand в социалната мрежа Pinterest също ви очакват изненади. Печелившите от двете игри ще бъдат обявени на 5 ноември. Почитателите на ексклузивния микс от международни марки могат да се възползват от 50% отстъпка на ранната есенна колекция в магазина. Почерпете вдъхновение от модните предложения в и  превърнете визията си, дори и в по-студените дни, в истинска наслада за очите на околните. До края на годината компанията ще отвори 20 представителни магазина на световни марки в Ринг Мол, който отваря врати на 6 ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !