Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Людмила: Вие българите сте лоши хора!

отпечатай новината

05.11.2014 09:48 | Видян 3073 пъти

Людмила: Вие българите сте лоши хора!

Пореден цирк се разигра във "ВИП Брадър". Тачо изтрещя и влезе в нов скандал с Людмила Захажаева. "Като излезем навън ще видиш какво ще стане", закани се мъжът на Жени Калканджиева. "С теб ще се видим в съда", не му остана длъжна рускинята. "Добре, но като излезем от тук, да не вземе да избягаш бързо", предупреди Тачо. "Не ме плюй, защото ще излезеш от Къщата", закани се Людмила.

След това се намеси и Калканджиева. "Тачо, моля те, не се занимавай с тая откачена жена. Вземи се изкъпи бе, клошарка такава", изтрещя Жени към своята съперница. След това грозните думи и нападки продължиха и на държави. "Вие българите сте лоши хора", категорична бе Захажаева. "Не, ние българите сме гостоприемни хора, не сме като теб. Внимавай какво говориш, защото след малко аз ще те цапардосам", закани се шестата по красота в света.

Кали също се включи в успокояването на Тачо, след като всяко действие на Захажаева все повече влияе на Стефан Манов. Скандалите между двамата започват от ранна утрин, а конкретната причина е пеенето на рускияната. Затова и Кали предприе още по нетрадиционен подход, като се опита да прогони "злите духове" със свещ и древен ритуал спрямо Тачо.

След като "ВИП Брадър" възложи мисия на Людмила Захажаева да се превърне в психоаналитик, тя трябваше да промени драстично и своя външен вид. Завръщайки се от Изповедалнята, рускинята изуми всички с промяната във вида си. Освен това психолог Захажаева получи от "ВИП Брадър" и собствен терапевтичен кабинет с работно време.

Първите ѝ пациенти бяха Камелия Воче, Влади Въргала и Кали. А темата беше преодоляване на конфликта между Воче и Въргала, свързан с неговата хигиена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !