Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Българска актриса покорява Холивуд

отпечатай новината

05.11.2014 10:49 | Видян 4134 пъти

Българска актриса покорява Холивуд

Международната артистка и българска звезда в Щатите- Ирина Малеева - поставя нов български рекорд в люлката на шоубизнеса. Дъщерята на легендарната актриса Ирина Тасева изнесе първите няколко концерта - музикални мемоари "Илюзии", при изключителен интерес в прочутия "Hudson Theatre" в Холивуд, стартирали на 1 ноември този месец.В продължение на три седмици- от 1 до 23 ноември т.м.- тя ще изиграе общо 14 спектакъла пред американска публика и любителите на театъра ще се насладят на остроумни монолози, трогателни спомени и страстния глас на Ирина. Тя ще представи повече от дузина песни от новия й компактдиск "Илюзии" плюс нейни интерпретации на песни на Аманда Макбрум, Едит Пиаф и Ив Монтан.

Представленията се играят в четвъртък, петък, събота и неделя, като колоритът на сцената ще бъде засилен от чувствен танцьор. "Когато бях на 9, учех в Париж "Нотр Дам дьо Сцион колеж", и един ден майка ми каза, че ще ме заведе да видя най-невероятната певица. Беше концерт на Едит Пиаф пред Айфеловата кула. Този концерт промени живота ми! Бях малко дете, но разбрах, че дълбочината на чувствата й и силата на гласа й, дойдоха от всички драми в живота й. Усетих болката й толкова много, че не можех да говоря през целия ден след концерта. Разбрах колко невероятно беше пълен спектърът на живота й. Тогава исках да стана художничка или каквато и да е друга професия, аз трябваше да живея пълноценно и толкова бързо, колкото бих могла!", разказва за повратния момент в живота си Ирина пред БЛИЦ.

Ирина Малеева е родена в България от майка актриса (Ирина Тасева) и баща- герой от войната, който ръководи анти-нацисткото движение в родината си. Семейството се премества в Италия, където тя започва да играе като дете актьорско майсторство и да печели стипендия по сценография. По-късно тя става художник и се научава да говори седем езика свободно. Ирина е едва на 15, когато големият италиански режисьор Федерико Фелини я открива за киното и я снима в три свои филми между които "Сатитрикон".

През последните години Малеева имаше епизодични роли в телевизионни сериали като "Days Of Our Lives""The Gilmore Girls," "The Bold And The Beautiful," ("Дързост и красота")"Pensacola," "Just Shoot Me," "Angel," "Heroes" and "Six Feet Under."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !