Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ромео Бекъм сложи топмоделите в малкия си джоб

отпечатай новината

10.11.2014 18:00 | Видян 2285 пъти

Ромео Бекъм сложи топмоделите в малкия си джоб

Много звезди се опитват да печелят пари чрез децата си, използвайки ги да създават новини или създавайки им профили в социалните мрежи, които да използват за собствената си слава и благосъстояние. Дейвид и Виктория Бекъм обаче са строги родители и държат децата им да си изкарват честно хляба, като се отдадат на сериозна работа.

Двамата с гордост наблюдават успеха на 12-годишния Ромео Бекъм, който се превърна в един от най-скъпоплатените невръстни модели в света. Хлапето е лице на новата колекция на Burberry и само за един снимачен ден е изкарал 45 000 лири. Експертите изчислиха, че на минута доходът му е 93 британски лири, което си е истински рекорд за невръстната му възраст.

Моделската кариера на Ромео е поверена на Саймън Фулър (бившият мениджър на „Спайс Гърлс”), който се грижи и за бизнеса на мама Виктория и то много успешно.

„Той притежава чар, стил и невероятна енергия. Щастлив съм, че има главна роля в нашата празнична кампания”, сподели творческият директор на марката по повод участието на Ромео в кампанията.

Модните експерти предвещават голямо бъдеще на тийнейджъра в бранша и нищо чудно скоро и неговите родители да прибягнат до услугите му при представянето на свои бъдещи продукти.

Снимка: Daily Star

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !