Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Виолета се раздели с голямата си любов

отпечатай новината

14.10.2008 12:45 | Видян 9377 пъти | Гласували 1

Виолета се раздели с голямата си любов

Горещото бейби на поп фолка Виолета, която наскоро издаде дебютния си албум „Зона за любов”, се е посветила на внасянето на нови щрихи във визията си.

Желанието за тази промяна е провокирано и от скорошната раздяла на певицата с нейната голяма любов. „Тази раздяла ме постави пред огромна дилема” – споделя Виолета – „През главата ми минаха всякакви мисли. Преживяното обаче ми помогна да реализирам една страхотна балада „Щом те няма”. В крайна сметка – животът продължава и дори от драмите се раждат хубави неща” – философски допълни сексапилната блондинка.

Според слуховете в любовната драма е била замесена и колежка на Виолета. Изпълнителката на „Сърцето ми вземи” обаче не пожела да коментира причината и подробностите за случилото се.

След като първоначалната депресия и мъка по любимия човек е преминала, Виолета е готова за нови предизвикателства и продължава напред. Първата стъпка е драстична промяна във визията й – нова прическа. Талантливата певица твърди, че това е само началото и предстоят още промени, които самата Виолета се нядява да й донесат късмет и вдъхновение.

В момента Виолета работи върху видеореализацията на баладата „Щом те няма”, с която скоро ще зарадва феновете си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !