На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Кой облече Крисия в тази нелепа рокля?

отпечатай новината

20.11.2014 14:23 | Видян 4022 пъти

Кой облече Крисия в тази нелепа рокля?

Масовото мнение е, че тоалетът е крайно неподходящ за четвъртокласничка и с него Крисия била скована и неестествена. Роклята рязко контрастирала както на възрастта на детето, така и на темата на песента, сценографията и цялостната идея на проекта.

Докато лъчезарната Крисия изпълняваше „Планетата на децата”, зад нея се появяваха вълшебни планини с малък снежен път, който води до огромен замък, покрит със сняг, досущ като извадени от някоя приказка. Крисия и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим обаче силно контрастираха с черно-белите си дрехи на цветната феерия зад тях.

„Не харесвам роклята, с която беше Крисия. Другите деца летяха по сцената, а нашето славейче беше като в клетка. Сигурна съм, че щеше да си намери по-подходящ тоалет, ако й бяха дали правото сама да избира”, заливаха с гневни коментари интернет форумите възмутени зрители. Някои дори бяха доста крайни. „На модната агенция, която облече това дете трябва да не й дават повече поръчки за деца. С тази дълга черна рокля през цялото време се опитваше да не падне. Нямаше друго дете облечено толкова неудобно. Добре че компенсира с гласа си”, палеха се други.

Тоалетът на Крисия, който според запознати струва цели 5000 лв., е дело на популярната дизайнерка София Борисова, близка приятелка на Слави Трифонов, пише "Уикенд". По време на гостуването на Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим в „Шоуто на Слави”, Дългия разкри, че е поверил облеклото на детето-чудо именно на София, тъй като дизайнерката му била приятелка от години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !