12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Тежко му на Брад Пит, вижте защо!

отпечатай новината

24.11.2014 16:49 | Видян 2205 пъти

Тежко му на Брад Пит, вижте защо!

Тазгодишните Оскар-и минаха без особено изненади, но догодина напрежението в залата ще бъде огромно, особено за Брад Пит. В кино средите все по-упорито се говори, че за златната статуетка ще се борят бившата му съпруга Дженифър Анистън и настоящата – Анджелина Джоли, пише The ENQUIRER.

Приятелката почти сигурно ще се състезава в категорията за най-добра актриса с участието си в „Cake”, докато екранната Лара Крофт ще гони отличие за най-добър режисьор с лентата си „Unbroken”

„Това ще бъде най-одумваното събитие за сезона и всички се надяват да има женски бой. Но и двете вече са говорили с организаторите да направят така че дори да не се срещнат на церемонията”, сподели източник от кино гилдията пред медията.

Отговорниците за кино наградите вече се потят в стратегии и чертежи как да раздалечат максимално двете звезди, за да не се стигне до „инциденти”. „Ако нещо се обърка, ще настане сериозна драма. Вече ни натискат да ги накараме да застанат една до друга за снимка”, добави друг източник.

Анджелина вече има една статуетка за поддържаща роля, която спечели през 1999 г. за лентата Girl Interrupted. Анистън до момента никога не е била номинирана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !