Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Георги Христов: И без телевизия пея вярно!

отпечатай новината

28.11.2014 11:51 | Видян 2548 пъти | Гласували 1

Георги Христов: И без телевизия пея вярно!

„Мислех, че ще се притеснявам, но сега, като няма камери, ми е толкова хубаво! Като ме снимат за телевизия, винаги мисля как ще изглеждам, дали не съм изпял някой момент грешно. А сега така или иначе ще си пея вярно и ще се забавляваме на макс!”. С това признание Георги Христов откри концерта си в зала 1 на НДК завчера.

За разлика от предишни години за промоцията на албума „Изгарям” естрадната звезда наложи вето върху тв заснемането и това рефлектира позитивно върху атмосферата на цялото шоу, пише "Монитор". В продължение на 2 часа Христов оправда статута си на един от най-добрите гласове в България със смазващо живо пеене, а изповедите му след всяко изпълнение внесоха елемент на стендъп комедия и накараха 5000 да се чувстват като гости на скъп приятел.Христов, подкрепен от бенда си „Черно и бяло”, поднесе еклектичен микс от „Нямам нужда от много приятели” и народната „Ако умра, ил загина”, за която подхвана є хоро на сцената. Хитовата „Чудак” певецът подели с момиче от първия ред и довърши сам, спускайки се сред шпалир от вдигнати ръце и цветя сред публиката.

„Забравям имената на част от композиторите в „Изгарям”, дано някой не ми се разсърди! Не съм си пил гинко билобата!”, пошегува се Христов и представи чисто новите парчета „Безумна нощ”, „Много причини има”, „Души” и „Искам само”.В паузите звездата скастри техническия екип за количествата пушек, с който го обстрелват. „Моля ви, пея на живо! Убихте ме с тоя пушек! Не искам никакъв пушек до края на концерта!”, отсече Христов под бурните аплодисменти.

„Кой каквото прави” той пак изкара в спринт сред феновете, които освен с китки този път го дариха и с шал. „Изгарям” включва и емоционален дует с италианеца Джани Фиорелино, който пропусна шоуто заради роля в мюзикъл в Милано.„Нямах време да наизустя и неговия текст, затова, моля, позволете ми да гледам листа”, призова Христов. Преди да екзалтира присъстващите със 7 биса, той загуби листа с имената, на които искаше да благодари, но се поклони пред майка си, враговете си и меценатите, които бяха подкрепили концерта.

СНИМКА БУЛФОТО

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !