Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Принц Хари пак нервира баба

отпечатай новината

30.11.2014 10:26 | Видян 2011 пъти

Принц Хари пак нервира баба

Принц Хари заряза благоприличието и репи да му отпусне края далече от своята кралска фамилия. Малкият син на Чарлз в момента е в Абу Даби, където присъства на „Гранд Прикс” и успя лично да поздрави победителя Луис Хамилтън.

Не това обаче възмути по-консервативните британци, а кадрите, в които пуши бос наргиле на яхта, заобиколен от алкохол и млади купонджии. Снимката се появи из медиите дни след като излезе здравно изследване от вредата на ароматизирания тютюн, използван в наргилето, които не обявен за токсичен и може да причини дори левкимия.

Хари обаче вероятно не е успял да се образова своевременно за опасностите от въпросното вещество и без да иска може пак да се окаже в центъра на скандал като лош пример.Междувременно принцът си изкарва чудесно на другия край на света дори увеличи фенклуба си с мадами, които го видяха в нова светлина.

„Не мога да повярвам, че видях Принц Хари да танцува туъркинг и не го записах. О, Боже, не мога да повярвам! Какъв мъж…”, написа една от почитателките на кралската особа в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !