12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Филип Киркоров спасява племенницата си в България от алкохолизъм

отпечатай новината

02.12.2014 18:00 | Видян 3450 пъти

Филип Киркоров спасява племенницата си в България от алкохолизъм

Племенницата на Филип Киркоров – Евгения Каравачева, която преди време бе сред участниците в родния X Factor /вижте ВИДЕО!!! / се нуждае от скъпоструващо лечение от алкохолна зависимост. Този факт е бил скриван от певеца дълго време и едва когато проблемите станали нетърпими, Каравачева информирала своя роднина, съобщава lifenews.ru.

Проблемите на племенницата на Киркоров идват от алкохола и дълги години тя не е успяла да се справи със своята зависимост. Каравачева е не само роднина, но и близка до певеца, тя дълги години е лидер на неговия фен клуб у нас. Освен това тя води творческите дела на Филип Киркоров в България и отговаря за огромния му фото и видео архив.

Когато разбрал за проблема на племенницата си, 47-годишният Киркоров веднага се отзовал. Той е особено чувствителен към семейните си приятели и няма да допусне нещо лошо да се случи с Каравачева. Той вече е набелязал елитни клиники, където да лекува племенницата си, и е готов да плати, колкото е нужно, за да се реши нейният проблем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !