Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Топмодел бясна на България, откраднали сме й циците

отпечатай новината

05.12.2014 09:58 | Видян 2110 пъти

Топмодел бясна на България, откраднали сме й циците

Световноизвестна манекенка прояви завиден интерес към страната ни, след като видя гърдите си на корица на книга, отпечатана у нас. Англичанката Имоджен Томас се ядоса и показа на всичките си фенове в социалните мрежи използването без нейно съгласие на снимка от една от последните й фотосесии. В страната си моделката от години е известна с горещите си кадри, снимала се е за най-известните еротични и спортни списания и не се свени да остане гола пред обектива, пише „168 часа”. У нас гърдите на скандалната в Англия Имоджен се появяват върху книга на издателство "Сиела". Лицето й е изрязано, но приликата с цялата снимка е очевидна.

Книгата е "Няма смисъл" на сценариста в "Шоуто на Слави" и бивш наш колега Иво Сиромахов. За това, че Имоджен усилено се интересува от книгата му, той разбира от медиите, а от издателството потвърдиха, че писателите нямат нищо общо с изработването на корицата. От "Сиела" отказаха коментар, но допълниха, че грешката е на дизайнера, направил визията на книгата.

Самата Имоджен все още не се е свързала с никого от България. Тя не е сигурна дали ще поиска обезщетение, или ще търси правата си по съдебен ред. "Може ли някой да ми каже коя е страната, където е издадена книгата, и на каква тематика е?", попита всичките си фенове в социалните мрежи звездата. В Англия Имоджен Томас е сред най-обичаните известни личности. Папараците са постоянно зад гърба й, а жълтите вестници не спират да пишат по неин адрес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !