Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Отварачката с рокля за 14 бона

отпечатай новината

08.12.2014 09:36 | Видян 3438 пъти

Отварачката с рокля за 14 бона

Фолк певицата Мария заби в земята колежките си с последния си тоалет. На рождения ден на телевизия „Планета" миньончето бе заложило на рокля за рекордните 14 хиляди лева, научи „Всеки ден". Одеждата е дело на дизайнера Ермано Шервино и е купена от Париж, директно от ревюто на модната къща.

Фолк дивата не престава да демонстрира луксозния си начин на живот и да харчи хиляди левове за дрехи и аксесоари. ,,Това е разхищение. На фона на толкова бедни и гладни българи да пръсне толкова пари за дрехи, си е пир по време на чума", коментират потресени нейни колежки.

Тоалетът на Отварачката е хем гащеризон, хем рокля, изцяло решен в черна и прозрачна материя. Единственият й аксесоар бе колан със сребристи и лачени орнаменти. Любимата на Християн Гущеров винаги залага на възможно най-скъпите световни марки и обича да парадира, че няма евтини дрехи в огромния си гардероб.

„Повечето й колежки й завиждат за това, че Гущеров я отрупва със скъпи армагани и й позволява баснословни суми на всеки неин шопинг тур из столичните бутици. Тя разори бившия си мъж Димитър Андонов, сега ще разори и Християн. На месец харчи поне по 100 бона", коментират приближени до фолк дивата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !