Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ива Екимова заседна в асансьор

отпечатай новината

11.12.2014 09:49 | Видян 1326 пъти

Ива Екимова заседна в асансьор

Ива Екимова стана поредната жертва на остарелите и неподдържани асансьори. Пиарката заседна между етажите, а докато чакаше техник, постна във Фейсбук "критичната ситуация".

"Разбираш, че един проблем е реален, когато наистина те връхлети... Това с асансьорите е гадост и ето, че е част и от неволите в личното ми битие. Дано завърши с хепи енд... Чакам техник, който тръгна от Люлин", написа Ива в социалната мрежа. Съпричастни приятели веднага се втурнаха да й дават съвети. Повечето й дават кураж, но има и такива, които откровено се шегуват с неприятната ситуация.

"Емил Каменов-брадъра идва... да те освободи", коментира приятел. Друг се намесва: "Хубаво, че не си с Майк Тайсън там...".

Докато пиарката успее да прочете всичките съвети и коментари обаче помощта пристига. "Happy end! Благодарение на невероятния супермен Петрозар Филипов и съседа, който чакам на ракия. Ужасно се изплаших и вече виждах как се превръщам в черна статистика от рейтингов сутрешен блок. Не се шегувам! Едно е сигурно. Сам човек и за возене в асансьор не става. Благодаря ви, че не ме оставихте да изпадна в истерия и паника", отблагодарява се Ива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !