Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Крисия се завръща

отпечатай новината

07.01.2015 11:09 | Видян 1708 пъти

Крисия се завръща

Феновете на Крисия могат отново да се залепят за екраните идната петък вечер, когато любимката на цяла България се завръща в ефира на Би Ти Ви.  След дълго отсъствие от синия екран откритието на Слави Трифонов прави своя дебют за тази година в компанията на своя екранен партньор господин Димитър Андреев.

Близо 3 месеца Крисия бе с изключително разредени участия в "Шоуто на Слави" заради купища ангажименти около детската "Евровизия", на която тя соечели престижното второ място.

Международният фестивал обаче не бе единствената грижа на малката красавица. Внезапно връхлетялата я слава буквално я затри от училищната скамейка, а родителите на разградчанката се чудят как да натъкмят графика й между професионалните ангажименти и уроците. Крисия буквално живее на път, разкъснана между родния Разград и столичния шоубизнес.

Януари тя ще се посвети основно на работата си в "Шоуто на Слави", като паралено с това ще учи и усърдно, за да завърши успешно първия учебен срок, който свършва началото на февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !