Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Крисия вдигна Европарламента на крака

отпечатай новината

04.12.2014 13:57 | Видян 3353 пъти

Крисия вдигна Европарламента на крака

Талантливата певица Крисия (10 г.) предизвика истински фурор сред десетки политици в Европейския парламент, където вчера имаше участие. Това сподели пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров, който за пореден път е много горд от успеха на дъщеричката си.

Малкото момиченце получи поредното си международно признание, след като бе поканено да пее в европейската институция. Крисия участва в традиционната молитвена закуска на политическо ниво, която тази година беше под патронажа на президента на САЩ Барак Обама. Самият той не е успял да присъства на мащабното събитие, но талантът на младата българка е бил забелязан от европейските политици.

"Разговарях със съпругата ми и тя ми каза, че Крисия за пореден път се е представила перфектно. Присъстващите на събитието са станали на крака, за да я аплодират, и след това са искали да се снимат с нея за спомен", разказа Тодоров. Той не крие, че е щастлив от успехите на дъщеричката си и вярва, че ще има още нови постижения в музикалния свят. Евродепутатите са ръкопляскали на младия български талант повече от минута.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !