Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава: Не харесвам Камелия

отпечатай новината

13.01.2015 12:02 | Видян 2080 пъти

Преслава: Не харесвам Камелия

„Може да съм наивна, но вярвам, че има приятелства в поп фолка“, заяви Преслава. И допълни, че не смята, че са толкова лоши колежките й, въпреки че някои от тях наистина са я обидили. Фолк дивата призна, че харесва Джена, но не харесва Камелия. И то заради нападките, които от 10 години търпи заради нея. „Тя още преди десет години се заяде с мен, заради песен на Милко Калайджиев. Не знам защо, но ще й отговоря, че не очаквам и тази година приза „Певица на годината“ да дойде при мен, а при Галена, защото тя истински го заслужава“.

Признанията на Преслава не спират до тук. Изпълнителката споделя, че е била по-щастлива в първите години на кариерата си. „С Галена живеехме в едностаен апартамент и ни беше много трудно. Едва свързвахме двата края“, смее се певицата. Двете са приятелки вече 11 години и продължават да държат една на друга неизменно, пише kliuki.net. Единственото, за което се карат и то на майтап е чистотата.

„И двете сме разхвърляни, но Галена повече. Постоянно й правя забележки за колата, все има нещо разпиляно някъде, а в моята все едно е минал господин Монк“, смее се тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !