Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Министърка облече бяла норка за 10 бона

отпечатай новината

13.01.2015 15:34 | Видян 1866 пъти

Министърка облече бяла норка за 10 бона

Министърът на туризма Николина Ангелкова събра завистливите погледи на колежките си с чисто ново палто от бели норки. С шикозната дреха, в която се появи веднага след празниците, иначе скромната делова дама доби артистичен блясък, пише в. "Всеки ден". Кожите паснаха идеално на стройната фигура на най-младата в кабинета.

Обикновено 35-годишната Ангелкова не облича никакви по-ексцентрични тоалети, почти винаги носи сив втален костюм и дори не обича да слага грим на лицето си. Дългата почти до земята бяла норка, която е уникат в гардероба на Ангелкова, стана повод за куп коментари и предположения колко може да струва палтото бижу и дали е подарък от съпруга й.

Дрехата е изпипана, а норката видимо е от най-добрата. Може да струва и 10 бона, отсякоха познавачки на "втората кожа" на звездите. Любопитните и наблюдателни дами предположиха, че трептящата връхна дреха вероятно в произведение на известна марка. Веднага след това се зашушука, че съпругът на министър Ангелкова сигурно много я цени и е твърде щедър, ако той е човекът, бръкнал се за толкова скъп новогодишен подарък. Снимка © 24rodopi.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !