Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Кубрат Пулев превзема Южния парк

отпечатай новината

14.01.2015 13:50 | Видян 2004 пъти

Кубрат Пулев превзема Южния парк

Мощният боксьор преди повече от година е поел от турския ресторантьор Зеки Йохсюз арендата на апетитен имот на пъпа на София, на входа на Южния парк, където отвори врати ориенталският му ресторант „Самер грил хаус".

Гъзарското заведение на булевард „Витоша" и ул. „Бяла черква" доскоро беше част от веригата ресторанти на турския бизнесмен Зеки Йохсюз - Зеко. Ресторантьорът от пазарджишкото село Долно Вършило държеше вкусната ориенталска кръчма заедно със съдружник, с който обаче са развалили отношенията, а общинските служби са го побъркали от актове и предписания. Официално арендаторът на мястото на входа на Южния парк е 21-годишния сирийски студент Худа Отман, но Кубрат е реалният началник, научи „Всеки ден". В края на 2013-а година, фолкзвездата Андреа е на новогодишно участие в ресторант „Зеко". Едрогърдестата блондинка е изключително впечатлена от близкоизточния уют на заведението и от дума на дума разбира от Зеки Йохсюз, че собственикът спешно търси начин да се отърве от него.

Пищната Теодора, както е истинското име на чалгаджийката, веднага се обръща към татко си Румен Андреев с молба да й купи тузарския ресторант. Крупният собственик на фирмата за строителни материали „Метамекс" обаче я отрязва, защото само преди 3 месеца е изсипал над 100 000 евро за клиповете й „Лош герой" и „Няма да съм аз".

По онова време Кубрат е в Германия, но красавицата не се посвенява да го ухажва с офертата да влезе в хранителния бизнес. Боксьорът е пословичен с нежеланието си да инвестира у нас, като няма и две тухли една върху друга на свое име в родината. Напористата Андреа обаче успява да го убеди да се срещне със Зеко. Турчинът информира Кобрата, че предстои премахването от района на конкурентните и загрозяващи фасадата кафета „Прима" и „МГ-71", както и будките на фирма Калина" и фирма „Лотоленд". В крайна сметка Пулев кандисва да спонсорира заведението, а концесията остава на името на сириеца Отман. Йохсюз пък получава 250 хил. евро на ръка за инвентара и остатъка от арендата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !