Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ива Екимова с пръстен менте

отпечатай новината

03.02.2015 15:29 | Видян 1822 пъти

Ива Екимова с пръстен менте

Ива Екимова се похвали с годежен пръстен преди няколко дни. Тв водещата побърза да обяви в социалната мрежа, че дългогодишният й приятел Петрозар й е предложил брак. Екимова публикува и фото на годежния пръстен, като написа под снимката, че сама си го е избрала.

Оказва се обаче, че въпросното бижу е абсолютно менте. И дори не го е избирала тя. Екимова действително харесала модела на въпросния пръстен, с който така се гордее. Само че в нейните представи той бил от бяло злато, с инкрустиран диамант, писа „Всеки ден“. Възлюбеният на Екимова обаче преценил, че след като това ще й е втори брак, няма защо да се охарчва толкова и предпочел да замени фамозния пръстен, който иначе бил на стойност 5 хиляди лева, с далеч по-евтин – само за 300 лева.

Припомняме, че Ива Екимова и половинката й Петрозар са заедно от няколко години, като връзката между тях започна, след като тв водещата загуби съпруга си Дими. Вокалистът на „Сленг“ си отиде след катастрофа с мотор. Петрозар е най-добрият приятел на Дими, но според Ива покойният музикант би одобрил избора й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !