В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Соня Немска за първи път в Лондон

отпечатай новината

22.10.2008 11:50 | Видян 18167 пъти | Гласували 1

Соня Немска за първи път в Лондон

На 24-ти октомври Соня Немска за първи път ще пее за своите многобройни почитатели в английската столица. Звездата на телевизия “Планета” е много щастлива от тази покана, още повече, че тя е била очаквана от нея.

Певицата с нетърпение очаква гостуването си, защото ще пее на рождения ден на най-популярната българска механа в Лондон. Соня Немска се надява да й остане време да разгледа забележителностите на красивата европейска столица. При първото си гостуване в Лондон, младата певица, няма да пропусне да направи и един шопинг тур по магазините.

Най-новият клип на Соня Немска е към песента “Първа в това”, която вече спечели сърцата на почитателите на поп-фолка. “Първа в това” е заснет в София и край природния феномен “Чудните мостове”, впечатлил певицата по време на нейно пътуване.

Наред със снимките на новия клип, Соня Немска усилено работи върху песните от предстоящия си втори албум. Съвсем наскоро певицата записа в студиото на “Пайнер” в Димитровград съвсем нова песен, която отново е балада.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !