Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Бруклин Бекъм се срамува от баща си

отпечатай новината

11.02.2015 10:38 | Видян 6503 пъти

Бруклин Бекъм се срамува от баща си

Повечето момчета биха дали всичко на света да имат за баща Дейвид Бекъм, но за най-големия му син Бруклин известният му татко е по-скоро неудобство. Първородното момче на спортиста и Виктория съвсем скоро ще навърши 16 години и гледа максимално да се дистанцира от родителите си. Бруклин вече карал баща си да го кара до ъгъла, а не до самия вход на училището му и пожелал да чества празника си отделно с приятели.

„Той е в тази възраст, в която не ми разрешава да го карам до училище, а иска да го свалям зад един ъгъл, но аз не го слушам. Вече се срамува, когато проявявам любовта си към него, ала аз още го целувам. Когато го карам сутрин, не пропускам да му извикам през прозореца на колата „Обичам те”. Последният път малко ми се разсърди, но след няколко дни вече се усмихваше отново”, призна Дейвид в шоуто  Good Morning Britain.

На 4 март Бруклин ще навърши 16 години и вече е планирал събиране с приятели. „Мисля, че иска да излезе със съучениците си на вечеря и няма да бъде с нас вечерта. Иска да е по-самостоятелен”, добави бившият футболист. Въпреки популярната си фамилия Дейвид твърди, че децата му са като всички останали.

„От време на време децата ми се преструват, че ги боли гърлото, особено когато имат важни тестове или когато татко им трябва да ходи на някакъв мач, само и само да кръшнат от училище. Преди няколко дни синът ми си нарани врата, докато играеше футбол. Физиотерапевтът дойде при мен и ми каза: „Той е добре, но първото, което ме попита е дали трябва да ходи на училище на другия ден”, сподели Бекъм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !