Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тачо и Зорница пак заедно

отпечатай новината

11.02.2015 11:34 | Видян 2452 пъти

Тачо и Зорница пак заедно

Стефан Манов и станалата известна като негова любовница Зорница Линдарева пак го раздават близки, научи "България Днес". Въпреки бурните обрати във взаимоотношенията мевду участниците в любовния триъгълник - Жени, Тачо, Зори, който се разиграваше пред очите на зрителите на "ВИП Брадър" в продължение на няколко месеца , и удара който Линдарева понесе по главата, а и самочувствието си, моделката намери сили да прости на възлюбения си.

"С Тачо пак си пием винце в една компания" призна Линдарева в последното си интервю. Двамата не крият затоплянето в отношенията си и в социалните мрежи. Тачо, който по време на риалитито постоянно обиждаше Зорница, сега не спира да я поздравява и споменава в забавни случки на страницата си във Фейсбук.

"Винаги така става. Жени му бие шута и той се сдобрява със Зорница", разказват приятели на темпераментния Тачо, които никак не одобряват отношенията му с Линдарева. А според последните клюки в светските среди твърдят, че Жени окончателно е взела решение да подаде молба за развод и вече й е все тая дали Тачо й изневерява със Зорница или някоя друга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !