Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Дарина иска хотела на Дим Дуков

отпечатай новината

11.02.2015 15:12 | Видян 2121 пъти

Дарина иска хотела на Дим Дуков

Мултимилионерката Дарина Павлова се интересува от хотела на покойния Дим Дуков на "Екзарх Йосиф" - "Скотис бутик", и смята да купи сградата, научи "България Днес" от близки до "г-жа Мулти".

51-годишната дама вече инвестира в Боровец и хотели по морето, затова пресметнала, че новата инвестиция на пъпа на София ще й донесе най-много облаги.
"Не знам конкретно нищо по въпроса. Чувал съм, че от имота се интересува и приятелката на Дим - Мая Илиева, но с това се занимават съпругата ми Вера и приятелят на Дим - Красимир. Три години никой не го пожела хотела, сигурно заради кризата", това каза пред "България Днес" бащата на Дим - аниматорът Стоян Дуков.
Бащата на покойния отец Дамаскин в момента не е в най-доброто си физическо състояние.

"Как може да се чувства човек, който е загубил син? Мъчно ми е! Ето сега в края на месеца стават три години откакто го няма, а все едно е с мен", споделя тъжно Дуков-старши.

"Не ме занимавайте, това са лични неща. Нямам желание да давам каквито и да било коментари пред никого", сподели пък от своя страна мъжът, с когото коафьорът Дим споделяше живота си до последния си дъх - Красимир Георгиев.
В момента той е съдружник "фифти-фифти" в две от фирмите на Дим Дуков. Което означава, че поема както активите, така и пасивите от хотела.

Според обявата, пусната неотдавна в агенцията за луксозни имоти, хотелът е бутиков, с 650 квадрата застроена площ и двор от 400 квадратни метра. Цената на имота не е обявена официално от брокера, но според запознати е паднала до 600 000 лева.
Собственици на хотела са майката на покойния отец Дамаскин Вера Дукова и Красимир Георгиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !