Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена вилнее пияна-заляна в заведение

отпечатай новината

13.02.2015 15:08 | Видян 3326 пъти | Гласували 1

Галена вилнее пияна-заляна в заведение

Навикът си е навик! Фолк певицата Галена за пореден път показа свободното си поведение по време на едно от участията си. Очевидци, останали потресени, разказват, че изпълнителката себила напила почти до неадекватност още при старта на вечерта. Това не я спряло да продължава да обръща шот след шот в столична фолк дискотека.

В разгара на купона пък започнала да се натиска с незнаен младеж и двамата се отдали на мръсни танци пред очите на смаяните посетители, пише „Всеки ден“. Заради опияненото си състояние Галка не успяла да изпълни голяма част от хитовете от репертоара си.

„Страшно непрофесионално! Ако иска да се налива, да се лигави и вилнее солидно почерпена, да отиде някъде другаде. Толкова неадекватна певачка открай време не бяхме виждали“, коментира очевидец.

Галена е известна с това, че обича да пие и флиртува с млади мъже по време на свои участия. Преди време дори съпругът й Галин й беше поставил ултиматум или да се стегне и да започне да се държи като омъжена жена с малко дете, или с брака им е свършено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !