Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Жени Калканджиева става на 40

отпечатай новината

20.02.2015 13:16 | Видян 2463 пъти

Жени Калканджиева става на 40

Днес – 20 февруари, една от най-известните български манекенки Жени Калкнаджиева навършва 40 години.

Ето и няколко любопитни факта за Мис България 1995 г.:

- Евгения Калканджиева до момента е най-успешната носителка на титлата „Мис България“, след като на 20-годишна възраст става шеста по красота в света по време на церемонията „Мис Свят“ в южноафриканския курорт Сън Сити. Всъщност, малко известен факт е, че 20-годишната софиянка се класира сред десетте полуфиналистки, като само пет от претендентките достигат до финала в надпреварата. Това значи, че останалите пет, сред които и Жени, делят шесто – десето място.

- По време на кариерата си тя е дефилирала за едни от най-известните модни брандове, включително за „Ферре“ (Ferre).

- Калканджиева е шефка на една от най-големите модни агенции в България.

- Жени е била и ТВ водеща, участвала е в два риалити формата - "Къртицата" и "ВИП Брадър" 2014.

- В личната си биография Жени Калканджиева има един сключен брак – със Стефан Манов – Тачо, както и едно дете от него – Георги, който се появява на бял свят на 7 септември 2009 г.

- Когато е била рекламно лице на български бои за коса, е сменила цвета на прическата си около 20-30 пъти за една година.

- Жени твърди, че не обича да носи грим в ежедневието си, а само по официални събития. Освен това вярва, че без макиаж се чувства много по-красива и свежа.

- Според публикации в пресата в тийнейджърските си години Жени Калканджиева е имала краткотрайна връзка с известния в подземния свят Георги Илиев. Самата тя много рядко и почти без никакви подробности е говорила за този период от живота си публично.

- В интервю за сп. „Тема“ от 2008 г. известната манекенка и успешна бизнесдама твърди: „И досега една филия, намазана с лютеница, ми е по-вкусна от който и да е деликатес. Но не си я позволявам на вечеря“.

- По време на участието си във „ВИП Брадър“ през 2014 г. Жени и Тачо бяха едни от най-откровените съквартиранти и разкриха редица истини от личния им живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !