Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

ББ4: Започва Страшният съд

отпечатай новината

23.10.2008 12:43 | Видян 2663 пъти | Гласували 1

ББ4: Започва Страшният съд

Тази вечер в живото предаване на Big Brother няма да има номинации. Причината е началото на нещо невиждано досега – Страшният съд.

Следващата седмица от понеделник до четвъртък, всяка вечер по един съквартирант ще напуска къщата, завинаги! Кръговете на ада за съквартирантите започват още от днес. Чрез жребий съквартирантите ще бъдат разделени на 4 групи- червена, синя, жълта и зелена, всяка от по 4 човека.

Участниците във всяка група ще се конкурират за оставане в къщата, с другите трима от тяхната група. Хората от останалите групи няма да са им конкуренти. В понеделник номинирани за изгонване ще са съквартирантите от първата група, във вторник от втората и така до четвъртък, когато е ред на последната от групите.
Така всеки ден, участника от дадена група събрал най-малък зрителски вот ще напуска къщата завинаги.

В петък  ще се проведат номинации и останалите в къщата съквартиранти, ще решат кого да изберат за изгонване в понеделник. Така само за една седмица 4-ма съквартиранти ще напуснат окончателно къщата, а следващият понеделник,още един.

Зрителите ще имат възможност да спасят любимите си съквартиранти, чрез своя положителен вот. По този начин човекът от съответната четворка събрал най-малко одобрение от зрителите бива изгонен.

Гласувалите ще участват в томбола за спечелването на чисто нов автомобил, който Big Brother ще подари следващата седмица.

Тъй като съквартирантите са 17, тази вечер един от тях ще изтегли черна топка. Каква ще бъде неговата съдба ще остане загадка до края на живото предаване днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !