Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

MахMara събра елита

отпечатай новината

25.10.2008 09:00 | Видян 11178 пъти

MахMara събра елита

С класно ревю, досущ като в Милано, модна къща MaxMara представи есенно-зимната си колекция в зала Роял на хотел Шератон в столицата. Сред родните випове, дошли да се запознаят с най-новите модни тенденции бяха Алтен Доганова – по-стилна от всякога, тв звездата Гала и приятелката й Кремена Халваджиян - барнати като близначки. В този ред на мисли, мероприятието уважиха сестри Шехтови, придружени от дъщеричката на Ана – Виктория. „Господарката на ефира“ Мари Игнатова, младите майка и татко Мира Добрева и Жоро Торнев, Марта Вачкова, шефката на БНТ Уляна Пръмова бяха само част от известните лица. Фолкзвездата Глория бе поканена като специален гост на събитието. По неизвестни причини, тя не се появи.

Модните корифеи доловиха кои ще са най-хитовите акценти тази зима. Дълги до лакътя ръкавици, панталони тип шалвари, съчетани с ботуши тип чизми, плетени блузони и туники, свободни ризи очертават ежедневния стил. Двуредни сака, тесни поли и панталони, сатенени рокли в римски стил пък ще се носят за официални или делови случаи.

Кройките изобилстват от плисета и набори. А напук на типично сиво-черната зимна гама някои от моделите са решени в бели, оранжеви и червени багри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !