Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бирмата отвлече Емилия

отпечатай новината

04.03.2015 12:24 | Видян 4055 пъти

Бирмата отвлече Емилия

Бившото гадже на Преслава Георги Станоев - Бирмата е пръснал над 3 бона бакшиш по фолк дивата Емилия, разказаха пред "Всеки ден" шокирани очевидци. Емилия имала участие в столична чалготека, където в разгара на купона заедно със солидната си охрана  влетял Станоев. Емилия на мига поздравила бившия на колежката си Преслава, а той извадил няколко банкноти от 100 лв. и ги бутнал на блондинката от Гълъбово.  Тя продължила с песни, които си поръчвал изнесмена, но към 2 часа след полунощ Емилия понечила да си тръгне, след като изпълнила ангажимента си.  

Бирмата обаче тепърва започвал да се забавлява  и наредил на един от петимата си яки охранители да доведе изпълнителката в сепарето му, където да му пее буквално на ушенце. Емилип не посмяла да възрази, тъй като се стреснала, разкриват нейни близки. Тя е запозната с буйния нрав на младока и мелетата, които прави по заведенията.

"Успяхме да преброим около 3 бона, които даде, но може и да са повече - в един момент загубихме броя на банкнотите, с които я заливаше, коментират пред "Всеки ден" очевидци от съседните сепарета. "Емилия си тръгна чак след 6 сутринта, едвам стоеше на краката си от умора. Бирмата просто я отвлече. Дали пък не иска тя да замести Прелсва в леглото му?" питат се служители в заведението. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !