Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Вечните джентълмени оживяха в София

отпечатай новината

04.03.2015 14:42 | Видян 1043 пъти

Вечните джентълмени оживяха в София

Вечните джентълмени, мечтаните от всяка жена типове кавалери оживяха в София по повод 8 март. Като комплимент с намигване към всички дами персоналът на столичния ресторант Petru's се превъплъти в различни роли за специална фотосесия по повод предстоящия празник. Декор на кампанията станаха седемте тематични зали на Petru's, които са и първоизточникът на спонтанната идея, че всяка дама, освен любим кавалер, има и свой собствен вкус, любим аромат и уникални предпочитания.  Затова самите персонажите са събирателни образи на неостаряващите, вечните джентълмени. 

Сред тях се отличават Артистът, вдъхновен от Франк Синатра, който е способен да разтопи всяка дама, превръщайки я в своя муза; Бохемът, за когото най-важно е изобилието от светлини, аромати и вкусове, и който е готов да сподели всичко това със своята избраница; Лошото момче и харизматичното му излъчване, което едновременно плаши и привлича като магнит представителките на нежния пол;  Аристократът, който не би могъл да предложи на своята дама нищо по-малко от най-доброто: интимна атмосфера, лукс и романтика; Самураят - екзотичен и с уникална визия за света, в който ще потопи своята любима. Съпругът-мечта пък е добрият баща, въплъщаващ сигурността, спокойствието и опората, от които всяка се нуждае.  Хлапакът пък е готов да забавлява своята дама през цялото време и да й даде най-ценното – усмивка. 

Именно усмивки ще огреят лицата на всички дами, които изберат Petru’s в празничната осмомартенска вечер.  Разбира се, собственикът и главен готвач на ресторанта Петър Янков се е погрижил да задоволи и най-изтънчения вкус със специално 4-степенно меню, включващо авторски ястия. Допълнение към него ще бъдат и множество малки удоволствия – специален welcome drink шампанско, комплименти, подаръци, различно преживяване във всяка от шестте тематични зали на ресторанта и още много изкушения във формата на украшения.  Елементът на изненадата също е гарантиран – кой знае дали някой от вечните джентълмени няма да се появи и да подари на своята избранница подаръка лично?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !