Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Имитаторът на Бойко кръшка с певица

отпечатай новината

05.03.2015 10:08 | Видян 2368 пъти

Имитаторът на Бойко кръшка с певица

Ненчо Балабанов, бързо превърнал се в сензация заради имитирането на премиера Бойко Борисов, се оказа коцкар. Актьорът набра популярност за отрицателно време благодарение на уникалните клипчета, в които играе министър-председателя, а гласът му наистина е едно към едно с този на Борисов, споделя "Всеки ден". Благодарение на таланта му Балабанов бе поканен да работи в "Господари на ефира" и да се изявява като участник в стартиралото преди ден шоу "Като две капки вода" по Нова тв.

Ненчо има жена и две деца - момче и момиче, но това не му пречи да се радва на женската красота и извън семейното ложе, издават наши източници от арт средите. Отгоре на всичко той хич не обичал да говори за домочадието си и рядко се показвал публично с тях.

Последната забивка на гласа зад редица анимации е бившата певица от "Дийп Зоун" Йоанна. Тя напусна групата преди няколко седмици и започна соло кариера. "Хобито ѝ обаче явно е да разбива семейства", коментират колеги на Ненчо, които били шокирани от изневярата му. Двамата дори не си правили труда да се крият и се натискалипред очите на свои приятели и познати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !