Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Имитаторът на Борисов със своя рубрика в ефир

отпечатай новината

19.02.2015 17:11 | Видян 1671 пъти

Имитаторът на Борисов със своя рубрика в ефир

Тази вечер в „Господари на ефира“ стартира нова рубрика - „FaceБойко“! Главно действащо лице в нея е актьорът Ненчо Балабанов, който ще влиза в кожата на премиера Борисов. Всяка седмица той ще коментира от кабинета си актуални теми, проблеми и въпроси. Тази вечер той ще изрази мнението си за жените-президенти, Лютви Местан и други теми, които вълнуват българското общество, съобщават от предаването. Актьорът нашумя, особено напоследък, с изявите си в Интернет. Един от хората, забелязали потенциала му е продуцентът на „Господарите“ Джуди Халваджиян.

Ненчо Балабанов е завършил Техникум по Електротехника и Електроника „Мария Кюри“, след което е приет едновременно в НБУ със специалност Поп пеене и в НАТФИЗ. Избира второто и завършва Актьорство за куклен театър в класа на Румен Рачев. През 2001 е поканен да се присъедини към трупата на Младежкия театър, а междувременно с колегите си обикаля световните фестивали с различни куклени представления като „Котки върху горещ ламаринен покрив“ и „Български народни приказки и песни“. През 2012 се превъплъщава в ролята на Аладин в успешния едноименен мюзикъл, където си партнира с Поли Генова, Дони, Богомил Спиров и др.

Гласът на Ненчо Балабанов ни е познат и от редица филми и сериали, които е дублирал, адаптирал и изпял певческите части. Линг от „Мулан“ и Икар от сериала „Херкулес“ проговарят български именно с неговия глас. От есента на 2009 г. е и режисьор на Музикалната продукция на студио Доли, а през 2013 става глас на предаването „Най-хубавите години от нашия живот“ по БНТ 1.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !