Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

4 трупа в имението на рапъра Лил Уейн

отпечатай новината

12.03.2015 09:42 | Видян 2281 пъти

4 трупа в имението на рапъра Лил Уейн

Световноизвестният рап изпълнител Лил' Уейн може да е станал жертва на жестока стрелба в собственото му имение. В снобския район на Маями, където е домът му, бяха открити 4 трупа. Преди 11 дни полицията е била уведомена за подозрителен човек, който е бил видян да се навърта около къщата на рапъра. Тогава патрулите не са успели да заловят подозрителния мъж.

Първата информация от полицията е, че самият Уейн не е бил в къщата си по време на стрелбата. От медията припомнят, че през 2010 г. рапърът лежа в затвор една година по обвинение за незаконно притежание на оръжие и има условна присъда за открити в дома му наркотици. Уейн е американски рап изпълнител и писател, както и президент на звукозаписна компания. Роден е на 27 септември 1982 година в Ню Орлиънс, Луизиана. На девет години Лил Уейн, е приет в студиото Кеш като най-младия член на лейбъла. През 1997 г., се присъединива към групата Hot Boyz.

Неговият най-успешен албум "Tha Carter III", е издаден през 2008 г., а през първата седмица са продадени 1.5 милиона копия в САЩ. Включва първия сингъл "Лолипо" ("Близалка") и печели награда Грами за най-добър рап албум. През 2010 година рапърът лежа в затвор една година по обвинение за незаконно притежание на оръжие и има условна присъда за открити в дома му наркотици.

Минути след като американските издания излязоха с информация за стрелбата, от полицията уточниха, че изпълнителят не е бил вкъщи при нападението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !