Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Как момичето от „Герена” стана маркизата от Лугано, но се приземи като отчаяна съпруга

отпечатай новината

13.03.2015 16:19 | Видян 10821 пъти

Как момичето от „Герена” стана маркизата от Лугано, но се приземи като отчаяна съпруга

През 1986 г. Лили Игнатова печели своята първа и последна абсолютна титла в художествената гимнастика. Е, не е световна, но е поне европейска. Мястото, където съдбата й дава заслуженото, не е какво да е. Лили, сама като модел на Ботичели с прекрасната дълга къдрава коса, нежното лице и фигурата на статуетка няма равна. И предпочита света да я запомни именно такава - на върха на славата и красотата. А също и на любовта.

Когато се отказва от спорта, тя иска да се наживее. Всекидневните тренировки от тъмно до тъмно при строгия до тоталитаризъм строй на Нешка Робева са я лишили от детство и тийнейджърство. Тя изведнъж пораства в обятията на една от изгряващите звезди на българския театър по онова време – актьора от военния театър и също бивш спортист, но по водна топка, Ивайло Христов. За него тя е нещо като Лолита – едновременно красива и страстна, но и дете по душа.

Тя не спира да яде сладолед. Бил й е забранен цял живот заради режима на Нешка. Не спира и да се радва на любовта си с артиста. Двамата застават заедно пред камерите във филма „Акатамус”, с който соцът иска да превърне златните момичета в кинозвезди. Това е хитър продуцентски трик, понеже документалните филми „За Нешка Робева и нейните момичета” и „За момичетата и тяхната Нешка Робева” са се превърнали в абсолютни боксофис хитове и цяла България се реди на опашки, за да ги гледа в киносалоните. „Акатамус” обаче си е истински провал.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !