Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Фахрадин Фахрадинов стяга втора сватба

отпечатай новината

15.03.2015 11:19 | Видян 4540 пъти

Фахрадин Фахрадинов стяга втора сватба

Настоящата избраница на Фахрадин се казва Никол Стоянова и е родом от Пазарджик. С чаровната блондинка той е има връзка от юни 2012 г. – тоест едва няколко месеца след като призна, че с Владимира се развеждат.

Фахрадин Фахрадинов се подготвя за втора сватба. След изключително краткия си брак, който изтрая само 1 година, и още по-скандален развод с Владимира, актьорът отново е сериозно обвързан и според негови близки е въпрос на време пак да мине под венчило, пише в. "Монитор". Настоящата избраница на Фахрадин се казва Никол Стоянова и е родом от Пазарджик. С чаровната блондинка той е има връзка от юни 2012 г. – тоест едва няколко месеца след като призна, че с Владимира се развеждат.

Приятели на актьора споделят, че с 21-годишната Никол той се чувствал по-щастлив от всякога. И макар да се страхувал да не избърза с предложението за брак, както направи с бившата си избраница, Фери скоро щял да чуе сватбените камбани.

Междувременно Фахрадин, който нашумя преди години със сериала „Забранена любов”, готви общ проект с колегата си Филип Аврамов. Фери е продуцент, а Филип – главно действащо лице в спектакъла „Всичко, от което имаш нужда”. Преди това двамата са работили заедно по друг проект на Аврамов – „Ти Ви Ми Янко” и установили, че всъщност са добър тандем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !