Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Любовникът на Мая Илиева се върна при жена си

отпечатай новината

25.03.2015 09:50 | Видян 2657 пъти

Любовникът на Мая Илиева се върна при жена си

Единственият мъж, с когото вдовицата на Георги Илиев - Мая, се е показвала публично след смъртта на Главния - Ники Шванца, отново се е събрал с майката на сина си, шушукат във варненския ъндърграунд. Оборотният красавец е решил да се кротне и да обърне нова страница в живота си, след като през януари беше закопчан от полицията и разпитван за фабриката за убийства на Радослав Калчев - Черния Роди.

Николай Иванов, както е цялото име на плейбоя, възобновил връзката си с моделката Александра, която го дари с момче през 2008-а. Наследникът на Шванца се роди точно по времето, когато припламна искрата между него и шармантната вдовица Мая, и Ники без колебание би шута на Сашка, за да се отдаде на любовта с по-възрастната дама.

В последно време Илиева не е никак добре със здравето, коментират запознати с терзанията на смуглата красавица. Проблемите й били свързани и с поредната раздяла с Ники, с когото от години си играят на иди ми - дойди ми. Двойката беше официално разделена за 8-9 месеца през 2010-а, но после отново се събра, а преди година и половина двамата дори говореха за сватба и осиновяване на дете, пише "Всеки ден". Мая обаче прекарва повечето от времето си в САЩ, а Шванца нямал намерение да седи у нас и да я чака със скръстени ръце.

Близки до вдовицата на Георги Илиев са убедени, че луксозните воаяжи, които дамата си организирала в последно време в женска компания, предимно до Доминиканската република, имат за цел да лекуват тежкото депресивно състояние, в което дамата е изпаднала след края на връзката си. Ники пък е забелязван да разхожда сина си в модерния квартал на Морската столица „Левски", където лично е купил апартамент на малкия и Александра.

Снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !