Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Линдарева пред припадък

отпечатай новината

01.04.2015 13:47 | Видян 1640 пъти

Линдарева пред припадък

Фаталната красавица Зорница Линдарева едва не припадна по време на кърваво ММА и бокс шоу в зала "Универсиада". Бившата любовница на Стефан Манов-Тачо, стана свидетел от близо на уникалния сблъсък между Александър Пацов и Константин Семерджиев - Коко Тайсъна. Изненадващо за стотиците фенове в залата и дебеловратите бабанки на ВИП масите, Линдарева се въплъти в задължителното момиче с табелките, което на всяка почивка по време на мачовете се качва между въжетата, за да покаже кой рунд следва.

Сексапилната моделка беше обула специални токчета, с които да смае публиката. Още при първото си появяване на ринга тя беше посрещната с бурни аплодисменти. Феновете не сваляха очи от ниското бюстие на елегантната бяла рокля, която Зори беше избрала за вечерта.

Убийствените нокаути, литрите пролята кръв и емоциите в залата почти докараха до припадък Линдарева, споделя "България Днес". По време на самите мачове тя беше на възможно най-близката маса и на няколко пъти ахкаше и охкаше при тежките попадения.
"На два пъти щеше да припадне - призна главният организатор на шоуто Георги Димитров. - Справи се много добре със задачата."
Ден след шоуто в зала "Универсиада" Линдарева хвана самолета за своята любима дестинация Дубай.

снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !