Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Дарина Павлова сваля Ники Илиев

отпечатай новината

02.04.2015 15:18 | Видян 2210 пъти

Дарина Павлова сваля Ники Илиев

От две години насам омразната на зрителите на „България търси талант” оценяваща, която бе оплюта от хиляди българи в интернет, е неразделна с двойно по-младия от нея италиански актьор Джулио Берути.

Любовната афера с красавеца е сред най-обсъжданите теми в италианската преса, тъй като благодарение на милионите на Мадам Мулти, Джулио получил куп роли във филми и сериали и се превърнал в звезда, пише blife.Павлова не пестяла наследените от убития си мъж пари, за да глези младото си гадже и да си купува благоразположението му. Тя няколо пъти го доведе и в България, за да го запознае с известни холивудски актьори, снимащи филми у нас и да му отвори път към Холивуд.

Преди месец, когато пристигна в София за снимките на „България търси талант”, той също изкара няколко дни в столицата с нея, но след това си заминал за Рим. Точно тогава Дарина пренасочила мераците си към друг млад мачо от обкръжението си – красавецът Ники Илиев, издават от екипа на „България търси талант”. Флиртът на вдовицата с актьора и режисьор напоследък ставал все по-очевиден и тя въобще не се срамувала да го ухажва пред очите на колегите им в шоуто за таланти, пише ПИК.

„Първо започна с комплименти и уж невинни закачки колко й било хубаво да има красив мъж около нея и как му се възхищавала, че и хубав, и умен. Хвалеше и работата му като режисьор и филмите. После обаче започна и да го гали, да го кара да й разтрива врата”, цъкат от екипа на предаването. Актьорът в началото приемал на шега флирта на Павлова, но след като разбрал, че нещата са сериозни, се чудел как да се отдръпне и видимо се смущавал. Вероятно, за да я откаже ог мераците й, няколко пъти идвал на кастингите и репетициите със съпругата си Саня Борисова. Дарина обаче не се притеснявала дори от нейното присъствие, а точно обратното – пускала и сексуални закачки.

„Не я е срам да обяснява, че си пада по млади мъже и гледа като хиена не само Ники, но и по-засуканите участници в предаването. Явно е решила, че като е милионерка и изглежда добре за възрастта си, всички се натискат за нейното внимание”, коментират още хора от шоуто. Повечето са на мнение, че поведението й е безобразно, но никой не смеел да каже нещо, тъй като били наясно, че е близка на шеф Слави Трифонов и трябва да й раболепничат.

Същото правел по неволя и Ники Илиев, стремейки се хем да запази дистанция помежду им, хем да не я обиди. Още повече че актьорът се надявал да успее да я убеди в бъдеще да работят заедно и да му помогне в събирането на пари за нов филм, който подготвял в момента. Дарина умело използвала този факт, обещавайки да го запознае с всичките си приятели в Холивуд.

„Дарина знае какво прави. Няма мъж, който да избяга от лапите на тази лъвица, ако тя го пожелае. А и тя е абсолютно безцеремонна и не приема отказ. Само че този път удря на камък”, обясняват още хора от тв шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !