Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Документален филм за Ейми Уайнхаус разкрива ранните ѝ страхове

отпечатай новината

03.04.2015 15:41 | Видян 1603 пъти

Документален филм за Ейми Уайнхаус разкрива ранните ѝ страхове

Първият трейлър за документален филм, посветен на живота на покойната Ейми Уайнхаус, разкрива ранните страхове на певицата от славата, предаде Reuters.

Уайнхаус почина на 27-годишна възраст от алкохолно отравяне през 2011 г., след като през по-голямата част от успешната си кариера се бореше с алкохолна и наркотична зависимости, припомня агенцията.

Лентата "Ейми" включва непоказвани досега кадри и неиздавани песни на британската изпълнителка. Режисьор на филма е Асиф Кападия - създател на лентата "Сена" (2010) за легендарния бразилски пилот от Формула 1, отличена с награда БАФТА в документалната категория.

Трейлър показва Ейми Уайнхаус в младежките й години, когато бъдещата звезда не крие страховете си от славата. "Не мисля, че ще бъда много известна. Няма да мога да се справя с това. Ако все пак ми се случи, вероятно ще полудея", споделя Уайнхаус.

Документалният филм "Ейми" ще излезе на екран във Великобритания на 3 юли - броени дни преди четвъртата годишнина от смъртта на певицата, пише inews.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !