Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кали търси корените на "войната" межу Левски и ЦСКА

отпечатай новината

28.10.2008 17:24 | Видян 4832 пъти | Гласували 2

Кали търси корените на

Изпълнителката на тоталния хит „4-4-2”- Кали, която е горещ привърженик на сините, няма логично обяснение за силната омраза между феновете на двата основни футболни отбора у нас.

Тя не разбира каква е причината за непрекъсната война между агитките на двата лагера и за жестокото насилие между тях.

Седмица преди голямото дерби между „Левски” и „ЦСКА”, Кали приема предизвикателството да се срещне с представители на два от техните най-крайни фенклуба в търсене на отговор.

Опитвайки се да открие причината за непоносимостта между левскари и цесекари, Кали се сблъсква с разочарованието на едни момчета от неуспехите на любимия им отбор.
 
В поредния епизод на доку-реалитито „Животът на другите” певица посредничи за среща на запалянковците с футболистите от „Левски”. 

Измежду всички „сини” футболисти, поканени на срещата, единствено Гонзо проявява смелост и мъжество, като се отзовава. Желанието на феновете е тежко, те молят своя доскорошен фаворит да се оттегли, тъй като според тях отборът играе по-силно без него.

„Резултатите на „Левски” са колективни и не аз решавам кой да рита в отделните мачове”, изразява на свой ред позицията си Гонзо.

Разговорът между запалянковците и футболиста още повече натъжава Кали, тъй като тя се поставя на неговото място и искрено му съчувства.

„Ако някой от моите фенове, директно дойде и ми каже, че вече не ставам за певица, ще се откажа от сцената”, категорична е тя.
 
Информирайки се за настроенията сред феновете на „Левски”, Кали решава да посети и привърженици на „ЦСКА”.

„Червените” запалянковци нямат критики към своя тийм, удовлетворени са от мачовете, но пък не харесват мениджърите му.


Като социално отговорен гражданин Кали не може да приеме футболното насилие по стадионите. Решена да открие причините за жестокостите между фенове, изпълнителката неволно се превръща в изповедник на привържениците на „Левски” и „ЦСКА” за наболелите проблеми в отборите.

Тя е силно впечатлена от откровените разговори с момчетата и се възхищава на тяхната отдаденост към любимия им отбор. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !