Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новия на Преслава пак милионер

отпечатай новината

09.04.2015 14:16 | Видян 2108 пъти

Новия на Преслава пак милионер

Преслава има тип мъже и не отстъпва на йота от него. Новият любовник на фолк звездата е по-млад от нея, богат е и прилича на предишните й завоевания на външен вид. 24-годишният варненец Христо Попов остана с облизани сливици от мократа мечта на повечето мъже преди броени дни, а клиенти на морско заведение след нейно участие успяха да щракнат страстните целувки, предшестващи горещ секс.

Свалката между младока и 30-годишната чалга звезда тръгнала още преди година, но тогава тя още била гадже на Георги Станоев - Бирмата. Христо Попов е близък приятел на Калоян Арсенов, който пък е бивше гадже на колежката й Анелия. Именно тя е запознала Преслава с Христо, който търпеливо чакал раздялата на добричлийката с Бирмата.

Преслава и Станоев изкараха близо 2 години заедно, като ту се събираха, ту се разделяха, а от време на време се и биеха. Ревнивият млад бизнесмен дори изби един зъб на колегата на Преслава Фики, с когото тя се натискаше след наградите на „Планета" в столична дискотека. Бирмата вече е бесен заради кадрите със страстни целувки на доскорошната си любима и според познатите му кроял зулум.

От фолк средите издават, че Преслава е здраво хлътнала по новия си и хич не й пука какви къчове хвърля бившият й. Христо и певицата се срещат от поне месец, но фолкаджийката всячески се стремила да запази новия си в тайна, преди задръжките й да паднат и да му се нахвърли в заведение.

Христо Попов е набор на милионера Станоев и е от богато варненско семейство, показа проверка на „Всеки ден". Има бизнес, но още не е ясно какъв. Всяка вечер обикаля заведенията на морската столица и черпи наред, разказват варненски мадами. „Нито на Преслава, нито на новия й ще им се размине. Бирмата още има чувства към фолк дивата и няма така лесно да я отстъпи на друг", коментират близки до Станоев.

Дори майката на Преслава вече е притеснена да не стане някой въргал. Тя е предупредила певицата да помоли охраната на столичния клуб, в който има участие този петък, да се погрижи за сигурността й, ако, не дай боже, Бирмата тръгне да й търси отново сметка за горещи кадри с новия й любовник, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !