Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Даниела и Виолета в страстна целувка

отпечатай новината

30.10.2008 18:00 | Видян 15977 пъти | Гласували 2

Даниела и Виолета в страстна целувка

Снощи зрителите на Нова Телевизия спасиха Даниела, Таня и Мартин. Така събралият най-малко гласове Владо напусна къщата завинаги. Той е третият изгонен по време на седмицата на Страшния съд. Тази вечер предстои да разберем кой ще оцелее и кой ще си тръгне от червената група на Иванина, Наталия, Жени и Иван. Утре, петък, предстоят и номинации. Един от номинираните съквартиранти ще си тръгне завинаги в понеделник 03.11.2008.

Веднага след напускането на къщата Владо сподели, че е спечелил много от участието си и единствено се надява поведението му вътре да е изтълкувано правилно от зрителите. „Не съм отказвал секс на Виолета, просто не я чух в първия момент, а след това дойде и Мила. Аз имам достойнство пред камери бих го направил, но и пред Мила нямаше как”, разказа чикагският банкер. Той сподели, че най-много съжалява за това, че той беше изгонен от група с двама хомосексуалисти и едно момиче от ромски произход.
 
„Живота продължава. За мен Big Brother  е като закачен скалп на колана ми- уникално преживяване, което ще запомня за цял живот. И въпреки това има и по-важни неща, като семейството, работата и приятелите ми. Цветан например не смята така, според мен за него Big Brother  е  върховното му изживяване и той живее, за да е в къщата. Според мен обаче на следващите номинации той няма никакъв шанс да остане.”

Снощи всички съквартиранти изпратиха Влади с аплодисменти.  Те изписаха името му със свещи. Това се превърна в традиция за Big Brother 4.  След това се случиха още няколко традиционни неща- Марти се разплака, Филип беснееше на двора, Цецо извади китарата, а Косьо – Скобара запя. „Изгониха овцата сред глутница вълци” коментира натъжен Филип.

По-късно Виолета и Даниела се бяха усамотили в джакузито на двора. Манол сподели колко е влюбена в Иванина, как не е изпитвала такива чувства досега и се страхува, довечера да не изгонят нейната изгора . Вили изслуша внимателно лесбийката и видимо почерпена впи устни в нейните. Последва страстна целувка между двете жени, които след това невъзмутимо продължиха разговора си за Иванина.
Дали Виолета харесва Даниела?  Завързва ли се нов любовен триъгълник, този път само от жени? Как ще се развият отношенията между тях предстои да разберем.

Утре съквартирантите ще получат и поредната мисия за спечелване на седмичен бюджет. Тя се нарича „Сляпа седмица”. В нея всички участници ще бъдат с превързани очи и няма да виждат нищо. Те ще трябва да влязат  в положението на Мила. Това беше искането на зрителите на Нова Телевизия. Според мненията, изказани във форума на официалния сайт, оцелелите след Страшния съд участници заслужават да изпитат какво е преживяла Мила. Според феновете на предаването съквартирантите не са положили достатъчно усилия да разберат Мила, докато тя беше сред тях. Така те сами си навлякоха седмичната мисия. Две денонощия участниците ще трябва да се оправят в ежедневието си с превързани очи. Освен това те ще имат и задачи за координация и синхрон, за да се симулират усилията, които Мила положи по време на мисията Thriller.  Само Умберто, който беше единственият, наистина опитал се да разбере и помогне на незрящата жена, ще вижда тези два дни. Той, от своя страна ще има отговорността да помага и напътства всички останали.

Как ще се справят съквартирантите?
Колко процента от бюджета си ще заложат?
Как ще се справи Умберто с комуникацията между съквартирантите?
Престои да разберем в предстоящите епизоди на Big Brother 4.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !