Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Пиар изнудвал Кучкова и Джулиана Гани

отпечатай новината

07.05.2015 17:06 | Видян 1615 пъти

Пиар изнудвал Кучкова и Джулиана Гани

Джулиана Гани и Ели Кучкова ще съдят Янис Бърдарски за заплахи. Двете красавици се видяха в чудо с бившия си PR, който имал странна практика - да изнудва свои познати и клиенти, които спрат да му плащат, оплакват се те. „Преди месец му съобщих, че не желая повече да работя с него. Той се ядоса много и започна да ми крещи: Неблагодарнице, аз те създадох, ще ти стъжня живота”, разказва пред „Марица” Мис Силикон 2013.

Последвали поредица от клевети в медиите по адрес на сексапилната пловдивчанка. Янис атакувал и приятелки на Джули с гнусни истории за нея. „Започна да звъни на близки и познати и да ме злепоставя. И на мен ми се обажда по телефона по няколко десетки пъти на ден. Заплашва, че ще ме изкара най-пропадналата жена”, оплаква се Гани.

Другата потърпевша е Мис Плеймейт Ели Кучкова, с която сценарият се повтаря. Блондинката от Черногорово ве че е завела дело срещу Бърдарски. „Напълно я подкрепям и ще свидетелствам в съда. Този човек трябва най-накрая да се спре”, категорична е Джулиана Гани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !