Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Супермоделът Джордан Дън получава татуиран телефон

отпечатай новината

11.05.2015 13:35 | Видян 1019 пъти

Супермоделът Джордан Дън получава татуиран телефон

HTC, световен лидер в областта на иновациите и дизайна, представи най-новата си кампания HTC INK. Работейки в сътрудничество със световноизвестната модна икона и супермодел Джордан Дън и навлизайки в страстта към боди арт дизайна, HTC INK разкрива направени от знаменитости боди арт дизайни, гравирани върху гърба на лимитирана серия телефони HTC One М9.

Ослепителната звезда на международните модни подиуми, рекламни кампании и списания, с очарователния си уличен стил и с голямата си страст към боди арт изкуството, Джордан е идеалният избор за стартирането на тази лимитирана серия, която е вдъхновена от модерните тату тенденции.

С облика на HTC One M9, вдъхновен от майсторите на високия клас фини бижута, идващ с покритие от полиран метал, дизайнът на Джордан Дън ще бъде представен под формата на метален кит с татуировка, съвместим с корпуса на устройството. Създаден от Cally-Jo Pothecary, който е отговорен за традиционните трайбъл татуировки на Риана, този дизайн ще бъде гравиран върху гърба на лимитираната серия телефони HTC One М9.

След обявяването й като посланик  на HTC INK, Джордан Дън сподели: "Моят опит в света на модата показва, че имам страст към творчеството и изразяването на личен стил. За мен кампанията HTC INK изглеждаше като един забавен начин да покажа вдъхновението за моите татуировки и да  споделя любовта си към дизайна. Горда съм да бъда част от тази кампания на HTC и съм развълнувана да видя хора по целия свят с моето творение върху техния HTC One M9."

Изпълнителният директор на HTC Шер Уанг, обяви: "Изкусно оформеният и уникален боди арт е израз на вашия стил и индивидуалност, също както облеклото, прическата или вашия смартфон. Все още нито една марка не е навлизала в боди арт културата и беше съвсем естествено съчетание с ангажимента на HTC да поддържа брилянтния дизайн и индивидуалното изразяване.

Заедно с Джордан Дън, ние ще продължим да налагаме нови тенденции и да превърнем технологиите в по-близки до човека и неговата индивидуалност."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !