Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Татяна с нов хит

отпечатай новината

02.11.2008 09:00 | Видян 18233 пъти | Гласували 7

Татяна с нов хит

В навечерието на Димитровден, Татяна зарадва с концерт своите почитатели в Шивачево на Празника на града. Хората, които бяха изпълнили до краен предел градския площад, пееха през цялото време със своята любимка. Най-харесваната песен се оказа новия хит на певицата, “Трудна любов”, който неколкократно бе викан на бис. В края на празничната вечер Татяна си тръгна с много подаръци, а колата й се превърна в красива цветна градина.

В неделния празничен ден певицата отиде в църквата в родния си град да запали свещичка за здраве и подари по-голямата част от цветята. Вечерта на Димитровден Татяна бе един от специалните гости на промоцията на Илиян в “Планета Пайнер Клуб” – Пловдив.

Така празничната вечер се превърна в още една официална промоция, но този път на новата песен на Татяна. Автор на музиката и аранжимента на “Трудна любов” е Пламен Стойчев – Папо, а текстът е на Лиляна Димова. Татяна залага много на новото си парче, защото носи безспорен хитов потенциал и много се харесва от публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !