Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кание изхвърлил всички дрехи на Ким

отпечатай новината

27.05.2015 13:03 | Видян 1621 пъти

Кание изхвърлил всички дрехи на Ким

Кание Уест положил сериозни усилия, за да промени стила на обличане на половинката си Ким Кардашиян. Както знаем, той се изявява като дизайнер и е твърдо убеден в статута си на модна икона с изключителен вкус. Затова, когато с Кардашиян станали двойка, неизбежно се намесил в гардероба й. Наел стилистка, с помощта на която направили ревизия на дрехите и обувките, които Ким имала.

„Влязох в стаята и видях струпани на купчина чак до тавана всичките ми любими обувки и дрехи, които той искаше да изхвърли. Разплаках се, особено при вида на обувките. Казах му, че няма да ги изхвърля, че нищо не разбират със стилистката му.

Прибрах ги в друга стая и му заявих, че вярвам на мнението му, но няма да си изхвърля нещата. Нека първо да видя какво има предвид“, разказва Кардашиян, цитирана от EVA.bg Тогава Кание я вкарал в друга стая, която пък била пълна с чисто нови дизайнерски тоалети и обувки, подбрани специално за нея. „Цяла стая пълна с дрехи. Дори не бях чувала имената на някои от дизайнерите.

А имаше много яки неща. Така постепенно се влюбих в модата и в крайна сметка сама изхвърлих част от старите си неща“, споделя Ким.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !