Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Въргала въртял любов с 18-години по-старо гадже

отпечатай новината

29.05.2015 10:53 | Видян 1581 пъти

Въргала въртял любов с 18-години по-старо гадже

Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов – Влади Въргала, имал ученическа любов с 18 години по-възрастна от него жена. Това разказа самият той в предаването „На кафе” по Нова телевизия. Въргала залюбил по-зрялата дама в последните години на гимназията. Освен че била много опитна, тя пътувала и по света и му разказвала за неща, които по времето на соца той не си и мечтаел, че някой ден може да види.

Двамата изкарали едно диво лято, след като приятелката му продала една „Лада” за колосалните по онова време 7000 лв. Цялата сума била „опукана” на морето.

Когато влязъл в казармата, Въргала получавал по три писма на ден от приятелката си. След време намалели до две. А един ден, след половин година, той решил да я изненада и отишъл при нея без предупреждение. Актьорът не разкри какво точно се е случило, но намекна, че дамата не била много щастлива да го види.

„Тя направи така, че връзката ни да приключи дотук”, сподели той. Дамата смятала, че голямата разлика рано или късно ще си каже думата и ще стане повод за страдание и на двамата.

Въргала разказа и как е предложил брак на съпругата си Силвия. Досега той винаги е твърдял, че тя е голямата му любов, едва ли не единствена. За връзката си с по-зрялата дама не е разказвал нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !