Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Алекс завижда на Мария Игнатова

отпечатай новината

03.06.2015 16:46 | Видян 2742 пъти

Алекс завижда на Мария Игнатова

Алекс Раева откровено завиждала на сценичната си половинка за чисто женски неща, научи в. Галерия. Певицата от дълги години води неистова борба с килограмите понеже преди известно време беше качила повече от 20 кила и изглеждаше почти неузнаваема.

След като Алекс се съвзе от житейската криза, в която беше изпаднала, тя се захвана с усилени и изтощителни тренировки. Раева се превърнала във фитнес маниачка  и се подлагала на почти нечовешки физически упражнения от близо 12 години. За сметка на това пък нейната сценична партньорка Мария Игнатова има манекенски мерки , за които не полага абсолютно никакви грижи.

Именно този факт провокирал у Алекс чувства на завист и злоба, защото не можела да повярва как Игнатова има дори прясно оформени мускули и коремна преса без през целия си съзнателен живот да е докосвала фитнес уред или гиричка. На всичко отгоре била преминала и през една бременност. Певицата се притеснявала, че хората непрекъснато ги сравняват и тя винаги остава в сянката на Игнатова, пише още изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !