Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Лили Стефанова с втори сингъл

отпечатай новината

03.06.2015 17:26 | Видян 3311 пъти

Лили Стефанова с втори сингъл

Само за два месеца чаровната певица Лилия Стефанова, която познаваме от Шоуто на Слави, представи две авторски песни. Преди няколко дни излезе и първият й клип към песента ‘‘Защо мълчиш‘‘. Режисьори на видеото са Жоро Манолов и Стоил Вътев, музиката и аранжиментът са на Спас Лазаров, а текстът на Радина Икономова. За прекрасната визия на певицата се погрижиха Мария Иванова – коса и Десислава Илиева – грим.

Жанрът на песента е поп фолк, а в сюжета й се преплита разочарованието и силата на една жена, в следствие на провалената с любимия човек връзка.

Лилия Стефанова е родена на 22 март 1990г. в град Благоевград. Отгледана е в духа на религията и обичаите, тъй като баща й е свещеник, а майка й – секретар на църковното настоятелство. Това обаче не означава, че родителите й нямат реален поглед за нещата и не подкрепят таланта на своята дъщеря. Напротив. Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор.

Средното си образование Лили получава в училище с музикална паралелка в родния си град, с профил народно пеене. След това завършва музикална академия ‘‘Музикални хоризонти‘‘ в Гърция.

В момента певицата завършва Национална музикална академия ‘‘проф. Панчо Владигеров‘‘ град София, с профил поп и джаз пеене. Едновременно с  това съчетава работата в шоуто.

Лили става част от Куку бенд след участието й в музикалния формат ‘‘Гласът на България‘‘. Тя се занимава с пеене от  11-годишна възраст. Работила е в различни клубове и пиано барове в Благоевград и София. Изключително много харесва българската народна музика.

Другата голяма страст на младата певица е джазът. Ела Фицджералд и Натали Кол са сред изпълнителите, на които искрено се възхищава.

На фестивала ‘‘Македония фолк‘‘ , проведен в Благоевград, първа награда за аранжимент на песен получава изпълнението на Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !